Adaptacja pomieszczeń na przedszkole gminne

 

Przebudowa części budynku gimnazjum, w celu dostosowania pomieszczeń do warunków przedszkolnych, to początkowy proces rozszerzenia gminnej oferty przedszkolnej. Gruntownej przebudowie podlegała część budynku skupiona przy byłej sali gimnastycznej. Powstały przestronne sale, bogato wyposażone, w różnych barwach. Z kolei w byłej sali gimnastycznej powstała całoroczna sala zabaw, drugi plac zabaw powstał na zewnątrz.

Wykonawcą inwestycji było przedsiębiorstwo „Majka” Maria Demiańczuk z Siemiatycz.

  Przebudowa była związana z realizacją projektu oświatowego „Gmina Siemiatycze – przedszkola równych szans”.

 

 

przedsz

przedsz

przedsz

przedsz

przedsz

przedsz

przedsz

przedsz

 

 

Więcej zdjęć nowego przedszkola TUTAJ.

 

 

 

Strony w dziale: